IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И Риана нахлузи войнишките одежди

9 август 2011 06 00

Риана и Бруклин Декър ще събират мъжките погледи във военен екшън

Снимка: Battleship

Снимка: Battleship

Певицата Риана влезе в ролята на войник, но не заради поредното си сценично превъплъщение пред публика, а за да изиграе американски защитник във филма „Battleship". Дали я бива или не като актриса, още е рано да се каже, но пък можем да преценим как й стои това облекло.

Първата официална снимка от продукцията вече е в медийното пространство, а на нея крехката певица е хванала сериозно оръжие в ръка и се готви да унищожи противниците си. Режисьор на продукцията е Петът Берг, който е изключително въодушевен от познанството и работата си с барбадоската перла. „Тя скача от бойните машини, хвърля се върху огради и го прави по-добре от каскадьорите", не скрил възхищението си Берг.

Военната лента ще излезе на американски екран на 26 април 2012г., а в нея изненадващо участие има и друга сексбомба - Бруклин Декър. Дали зрителите ще се чувстват раздвоени при това силно женско присъствие?!

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари