IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър изхвърлила Брад Пит

9 август 2011 06 39

Анистър накрала страхливия Пит да си признае за изневярата и го изхвърлила от къщата им

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Нова книга за тайния живот на звездите разбулва мистериите около тях. В нея авторът Арнън Милхан, който е и продуцент на филма „Мистър и мисис Смит", дава пикантни подробности покрай раздялата на Анистън и Пит заради Джоли през 2005г.

„В началото Джен не искаше да повярва, че той има афера с Анджелина. Тя разпитваше, но никой не й казваше нищо, защото всички бяха лоялни към Брад. Тогава го попита директно", пишел Милхан. По това време Пит още отричал отношенията си с нея, но в един момент вече не издържал да пази тази тайна и решил да й признае всичко.

„Накрая той й призна, че е влюбен в Анджелина. Джен се вбеси и го изхвърли от дома им", допълнил авторът холивудската драма. След изгонването си той се приютил у  Арнън и не искал да привлича никакво внимание. На снимки ходел с мотор и каска. Официално двойката се раздели през януари 2005г. Няколко месеца по-късно Брад показа и любовта си към Анджелина, с която в момента отглеждат шестте си деца.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари