IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прелестната Дейзи Лоу се предаде на Playboy

9 август 2011 12 22

Брюнетката е корицата на септемврийския Playboy за радост на мъжете

Снимка: Playboy

Снимка: Playboy

Дъщерята на музиканта от „Буш" Гавин Росдейл Дейзи Лоу най-накрая спази обещанието си и свали дрехите си за септемврийския Playboy. 22-годишният модел изненада всички, като се показа напълно гола, защото до скоро повтаряше, че не би се осмелила да остане, както майка я е родила, а просто в „по-семпъл" вид. Е, очевидно Дейзи се е поддала на изкушението да покаже до последния сантиметър прекрасното си тяло.

Фотосесията е реализирана в имението на Playboy, като акцент е басейнът и интериорът около него. В интервю за списанието младата дама разкрива, че дълго е смятала за свой баща бившия съпруг на майка си Бронър Хандуергър ( Bronner Handwerger). През 2004г. oбаче кръвен текст доказва, че истинският й родител е Гавин, който в момента е женен за не по-малко атрактивната Гуен Стефани.

„През целия си живот съм смятала, че баща ми е друг човек. Но Гавин и Гуен са наистина добри хора и ценя много всяка прекарана минута с тях", споделила брюнетката.
Дейзи, която в момента излиза с актьора от „Doctor Who" Мат Смит допълва: „Предполагам, че няма как да страня от моя рок енд рол произход. И двамата ми родители, т.е. и четиримата са постигнали толкова много на музикалната сцена".

Повече ще откриете в галерията ни!

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари