IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Шварценегер си смени фамилията

10 август 2011 07 34

Катрин не можела да си намери гадже заради известния си баща

Снимка: Getty Images/Guliver

Снимка: Getty Images/Guliver

Дъщерята на холивудския актьор Арнолд Шварценегер си e сменила последното име. Това не било акт на протест срещу изневярата на баща й, който се оказа, че има извънбрачен син и в момента е в процес на развод със съпругата си Мария Шрайвър. 21-годишната Катрин просто имала проблем с намирането на гаджета.

Девойката се дразнела, че момчетата се вълнували от именития й родител и тя винаги се чудела, дали момчето, с което е излязла, се интересува от нея или от фамилията й. Оказало се, че това е редовна практика на Катрин, която често си променяла последното име при нови познанства с мъже.

Пред Harper's Bazaar младата дама наскоро казала: „Реших да си сменя фамилията, защото когато става въпрос за срещи, е направо непоносимо. Това е нещо, с което трябва да се справям всеки ден и съм много предубедена. Нещo като: Искаш да се срещаш с баща ми или с мен? Защото мога да го уредя", споделила любовните си неволи именитата девойка.

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари