IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мел Си нападна Риана, че е прекалено секси

10 август 2011 13 57

Спайската се притеснявала за младата аудитория на колежката си

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Бившата спайска Мел Си изказала възмущение относно сценичното поведение на колежката си Риана. Тя споделила, че се притеснява за влиянието на барабдоската певица върху по-малките й фенове, като показва прекалено много сексапил.

Въпреки критиката Мел Си допълнила, че е огромен фен на Риана, но се притеснявала за посланията на тоалетите й към тийн аудиторията. Наскоро протежето на Джей Зи бе фотографирана как се вихри с гаджето си на карнавал полу-гола във видим екстаз. Спайската, която е майка на малко момиченце, доста се възмутила и решила да изкаже тревогите си.

„Хората трябва да поемат някаква отговорност, защото стихнахме една точка, където свръхсексуалността пред децата мина твърде далече. Смятам, че музиката е виновна до голяма степен за това. Жените в този бранш, много успешни жени, са прекалено провокативни сексуално, а имат малки фенове. Това е недопустимо...Риана е свободна, разбира се, да прави каквото поиска. Но съм сигурна, че моята критика е в неин интерес. Обожавам я. Тя е брилянтен артист със страхотни песни и изглежда феноменално. Но не е майка. Може би, когато стане, ще се почувства по различен начин", добавила на финал Мел Си.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

piling ( преди 12 години )
Добре,че Мел Си не е гледала Планета. С радост би скочила от някой висок мост. :))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар