IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Собственик на клуб ще пише книга за Ейми

11 август 2011 06 44

Певицата наричала Сам Шейкър свой втори баща

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Появи се още една личност, която след смъртта на Ейми Уайнхаус ще разказва на света каква е била истинската същност на певицата. Собственикът на клуба „ Jazz Club" Сам Шейкър бил дългогодишен приятел на звездата и дори след кончината й е направил нещо като олтар на Ейми в заведението си и смятал да опише приятелството им в книга.

Това е било едно от любимите места на Уанхйаус, където често се отбивала да релаксира и дори наричала притежателя му свой втори баща. Шейкър е окачил няколко портрета на певицата още преди смъртта й.

„Преди Ейми да умре, непрекъснато някакви хора ме питаха, защо държа нейни портрети по стените, след като тя е просто някаква наркоманка. Никой тук не я харесваше, всички се интересуваха единствено от проблемите й с дрогата. Когато разбрах какво се е случило с нея, заминах за Испания, където работех върху няколко нейни рисунки...не можех да го понеса", споделил 72-годишният мениджър.

В бара има около 32 портрета и картини на певицата. Любимата й била тази с кръщелницата й Дион Бромфийлд. Звездата дори искала от Сам да направи няколко, които да даде на бившия си мъж Блейк Фийлдър.

„Тя го обичаше много, той беше любовта на живота й. Той я вкара в света на дрогата, беше криминален тип. Не я заслужаваше. Ейми страдаше от една болест и тази болест се казваше Блейк. Смъртоносна болест", продължил да описва живота на любимката си Шейкър.

Възрастният мъж разказал за голямото си приятелство с Уайнхаус и вметнал, че я е виждал да приема наркотици, но не можел да я съди. Той, както и бившият й мъж, също възнамерявал да напише книга, пълна с илюстрации на брюнетката, за да не бъде забравена. Сам не искал да изкарва пари от творението си, а да го направи в нейна памет.

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари