IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Мендес: Обожавам хляб и спагети! (видео)

11 август 2011 09 29

Актрисата се лишава само от бяло тесто и месо

Снимка: сп.Zest

Снимка: сп.Zest

Тя е една от най-красивите актриси в Холивуд. Нежното латино излъчване на Ева Мендес, съчетано в божествена фигура, я прави блян на всеки мъж. А жените...о, те просто й завиждат за визията и излъчването, надявайки се, че гладува като куче, за да изглежда така перфектно.

Ева обаче хич не гладува. В интервю за сп. „Zest", тя споделя, че сред любимите й храни, присъстващи в диетичния й режим влизат хлябът и спагетите.

„Съсредоточавам се върху това как се чувствам. Така че, става въпрос за това какво ям, как го ям и колко вода поемам. Не консумирам месо, но хапвам много риба и кафяв ориз.

Обожавам хляб, хората винаги се изненадват, като си поръчвам хляб в ресторантите...Стоя далече от бял ориз, спагети и хлебни изделия и така нещата са по-лесни.", разкрива хранителния си режим латината.

Мендес допълва, че поддържа тялото си с редовни тренировки във фитнеса и йога. Дамата прави кардио по 35 минути и релаксира с йога два пъти седмично.

Като гледаме снимките (в галерията ни горе), определено този режим работи за нея идеално.
А ето и малко видео зад кулисите!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари