IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ще възкръсне ли "Сексът и градът"?

15 август 2011 09 06

За трета част на кино екран и дума не може да става, но пък се замисля седми сезон!

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Има голям шанс „Сексът и градът" да се завърне на екран за радост на милионите дами по света. Въпреки неуспехът на продължението на кинолентата, главните участнички са изявили желание отново да влязат в кожата на екранните си героини. Става въпрос за продължение на сериала, или по-точно за заснемането на 7-ми сезон, пише „ Mail on Sunday"

„Наскоро създателят на хитовите серии Дарън Стар изяви желание за продължение, но стана ясно, че продукцията трябва да се даде на франчайз и още не е ясно съвсем какво ще се се случи", споделил източник.

Сара Джесика Паркър искала да бъде продуцент на продължението, но все още малко се притеснявала от негативната реакция на „Сексът и градът 2". Тя категорично отказвала да се пробва за трета част, но пък искала да продължи сериала.

Все още обаче някои хора настояват за кино лента. За ролите на Кари, Шарлот, Саманта и Миранда дори бяха спрягани имената на Ема Робъртс, Селена Гомес и Блейк Лайвли.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

casper_stz ( преди 12 години )
Стига бе :Д:Д:Д те не са ли вече малко възрастни за "СЕКСЪТ и градът" :)))) да не говорим , че Миранда вече на човек не прилича...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар