IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Разводът на Джей Ло - заради сциентология

16 август 2011 13 00

Певицата искала да запише децата си в сциентоложко училище

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Холивуд все още се съвзема от новината, че Дженифър Лопес и Марк Антъни се развеждат. Излязоха дузина теории, като причина за краха на брака им, като основните бяха- неин любовник и прекомерната й заетост в работата. Нов слух блуждае из светските среди, а именно, че сциентологията ги е разделила.

Джей Ло и съпругът й имали сериозни разногласия, що се касае до възпитанието и образованието на близнаците им Ема и Макс (3). Дивата искала да ги запише в сциентоложко училище, а певецът бил твърдо против.

„Марк и Дженифър имаха различно мнение. Тя винаги е била по-свързана с църквата от него. Той не беше фен на религията, което им докара семейни проблеми", разказал близък пред "Mail on Sunday".

Отдавна се знае, че мисис Лопес е близка дружка на звездните „сектанти" Том Круз и Кейти Холмс. Наскоро в свое изказване тя си пожела хората да се отърват от предразсъдъците си спрямо тази религия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари