IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бранджелина нае цял самолет за потомството си

17 август 2011 06 33

Пит снима бойни сцени, а Анджи пазарува в Лондон

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Брад Пит и Анджелина Джоли са наели цял самолет, за да се придвижат към шотландския Глазгоу. Двойката и шестте им деца (три, от които, осиновени) се доверила на самолетната компания „Virgin".

В града Пит трябвало да заснеме няколко сцени по новия си филм „World War Z", докато Анджи се помотала из детските магазини и накупила играчки за малчуганите.

„Както вече е известно, Брад и Анджелина наистина наеха цял самолет за семейството си. Това е тъй нареченото индивидуално обслужване, което е на специална цена. Хората си имат различни потребности", споделила служителка от самолетната компания.

В момента Пит е ангажирал цялото си семейство, което го следва плътно по време на снимките в отделните градове и страни. Докато той е снимал сцени в един кораб, Джоли е успяла отскочи и до Лондон, където да разгледа интересни места. Актрисата предпочита да прекарва повече време с децата си и не поема ангажименти в киното от няколко месеца.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари