IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бионсе ще отваря школа за танци

22 август 2011 07 57

Дамата имала амбиции да стане и режисьор

Снимка: Greg Rex

Снимка: Greg Rex

Една от най-коментираните и талантливи звезди Бионсе има мечта да направи школа за танци. Дивата, която е страстен фен на кръшните движения и се старае с всеки следващ клип да показва умения в тази насока и да изненадва феновете, иска да учи и другите да се поклащат съблазнително и ритмично.

„Бих искала един ден да направя своя танцова академия за млади хора. Ще направя всичко възможно, за да развия изкуството в училищата", споделила иконата пред „InStyle".

За момента това е план, който няма конкретна дата. Бионсе е изцяло съсредоточена върху музикалната си кариера, като наскоро пък в интервю спомена, че мисли да се отдаде на семейството си и да има деца.

„Искам да режисирам филм. Трябва да науча повече за създаването на видеа и след това да направя кратък филм, документален филм. Обожавам документалните филми", е новото направление, в което можем да очакваме бъдещи изяви на певицата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари