IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян вече е омъжена жена

22 август 2011 08 20

Малко факти и цифри за така коментираната сватба

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Риалити звездата пълнеше светските хроники от месеци със своя годеж и сватба, а детайлите и информацията всеки ден бе различна. Е, не е важно колко е различна, важното е, че най-накрая основното е факт – Ким Кардашян вече се омъжи за Крис Хъмфрис!

Резултатът от венчавката е следният: 440 гости, 7 милиона евро разходи, 30-минутна церемония. След 8-месечна връзка звездата вече каза твърдо „да" на своя баскетболист. Кардашян се бе пременилва с кремава сватбена рокля на Vera Wang, а до края на вечерта смени още два тоалета на стойност над 20 000 долара. Любимият й се бе спрял на бял костюм на марката Ermenegildo Zegna. Гримът и прическата на звездата са изчислени на 150 000 долара, а бижутата, които е решила да сложи за специалния ден – на 3 млн. долара. Менюто е било от изискано шампанско (400 000 долара) с хайвер и трюфели за гостите.

Въпреки шокиращите цифри Ким пак е на плюс. Очаква се от събитието да прибере над 17 млн. долара – близо 2.5 млн. от фотосесията за сп. People, отделно и от излъчването на церемонията по E! Network през октомври.

Редом до членовете на фамилията са били забелязвани и куп знаменитости като сестрите Лоън, Деми Ловато, Vera Wang, Марио Лопес, Сиара, Ева Лонгория и Едуардо Круз (актуалната й половинка), Мел Би, Серена Уилямс, Аврил Лавин и др.

Единственото, което помрачавало приповдигнатото настроение на булката, било отсъствието на баща й Робърт.

„Искаше ми се и татко да е тук с мен пред олтара. Но знам, че по някакъв начин е до мен, усещам го. Обичам те и ми липсваш", били думите на булката в църквата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари