IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лиз Хърли получи предложение за брак

22 август 2011 12 12

Два месеца след официалния си развод с Наяр, актрисата е готова отново да сложи хомота на брака

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Британският модел и актриса Елизабет Хърли е на крачка от олтара. От година тя излиза с играча по крикет Шейн Уорн (Shane Warne).

По време на почивката им а испанските брегове мъжът се е решил да поиска ръката на любимата си. Моментът се е състоял на луксозна яхта на техен познат, където е имало още 15 други хора.

„Лодката бе стигнала Марбела и на борда й бяха още 15 души – приятели, а не знаменитости. Шейн и Лиз бях заедно вече няколко дни и изглеждаха безумно влюбени. Той е хлътнал тотално по нея. Беше страхотен момент, когато й предложи. Наистина романтично! И тя каза „да", не се поколеба и за минутка", разказал единият от пътниците.

Говорителят на звездата отрича тя да е била сгодена и да възнамерява да се омъжва.

Още през март се заговори, че между Хърли и играча на крикет нещата са сериозни, след като тя пожела да се премести да живее при него. Актрисата била готова да се пресели в Мелбърн и слуховете, че търсят училище на сина й, били верни, доверил източник. 8-годишният Демиън е от връзката с милиардера Стив Бинг. След него Елизабет се омъжи за не по-малко богатия Арун Наяр.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари