IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кание Уест си има мюзикъл

25 август 2011 11 21

Австралийски студенти ще почитат певеца с мюзикъл

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Талантливият певец Кание Уест се сдоби със собствен мюзикъл. Проектът е иницииран от актьорска група от университета в Сидни. Студентите планирали шоу на сцена с изпълнения на музиканта и моменти от живота му в началото на кариерата му.

Роли ще имат студентите Филип Розер и Деймиън Хигинботъм, които са и сценаристи на продукцията. Амбициозните младежи са се уговорили за участието на майката на Уест и дизайнера Марк Джейкъбс.

„Аз съм голям фен на Уест. Смятам, че трябва да го почетем с един мюзикъл. Първоначално мислех да продуцирам нещо за моите приятели, а сега искам да привлека повече внимание с проекта си", обяснил Розер пред „Pop & Hiss".

На официалната страница на мюзикъла във Фейсбук той е представен със следните думи: „Това е историята на един мъж, за това как е станал мъж. Става въпрос за един тип, който се качи на трона. Това е историята на Кание Уест".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари