IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ана Уинтур не се взимала за голяма работа

26 август 2011 11 26

Тя искала просто да помага на хората

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Главният редактор на американската модна библия „Vogue" Ана Уинтур не се ласкаела от определения като „най-влиятелната жена в модния бизнес". Дамата проявила излишна скромност като наскоро пояснила, че не се взима за голяма работа и се гордее с това, че може да помага на други хора.

„Не се считам за влиятелна жена. Знаете ли какво означава това? Означава, че получаваш по-хубави места в ресторантите или билети за предпремиери или други подобни работи. Но истинското хубаво чувство е да можеш да помагаш на хората, за което съм много благодарна", заявила модната редакторка.

Самата Уинтур доста се дразнела от стереотипното подреждане и определяне на лица с епитетита „най-влиятелен". Според нея той бил присъщ за жените, а не за мъжете и провокирал някакво грешно разпределение у половете.

„В някои случаи има стереотипи. Не чувам често мъжете да са определяни по този начин. По-скоро е някакво сексистско разпределение между половете", споделила неотдавна дамата пред „Форбс".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Sunnny ( преди 12 години )
Жената, виновна за най-много комплекси сред момичетата :))) дали е такава ***, за каквато я представиха в "Дяволът носи Прада"?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар