IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кание Уест се готви за кръстник

31 август 2011 09 23

Певецът не можел да си намери място от радост

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Рапърът Кание Уест е твърдо решен да бъде кръстник на бебето на колегата си Джей Зи и съпругата му Бионсе. Тъмнокожите изпълнители представиха общото си парче „Otis" на тазгодишните награди на MTV, където Би съобщи радостната новина.

Кание реагира адски бурно и веднага потупа мъжки приятеля си по гърба. „Кание е адски развълнуван за бебето на Бионсе и Джей Зи. Той повтаря, че ще бъде кръстник на мъничето и не спира да говори за това. За него е голяма чест", споделил източник пред „The Sun".

Бионсе шокира всички, като обяви публично бъдещото събитие и погали нещо корема си в знак на потвърждение. Тя и Джей Зи са женени от 2008г. Малко преди да се състоят наградите дамата като че ли намекна в интервю за бременността си.

„Сега съм жена и понеже дадох всичко от себе си (в кариерата) вече мога да се фокусирам върху брака си. Мога да имам деца, да бъда майка и да им се посветя", бяха думите на дивата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари