IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо Мадона се омъжи за Шон Пен и Гай Ричи?

2 септември 2011 07 26

Певицата си падала по талантливи режисьори

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Отговорът на този въпрос самата поп кралица поясни на тазгодишния филмов фестивал във Венеция. Мадона бе там, за да представи филма, който режисира „W.E". На пресконференцията певицата разкри и малко по-пикантна информация, свързана с личния й живот.

Музикалното величие изпадна в подробности относно екссъпрузите си Шон Пен и Гай Ричи като обясни, че винаги си е падала по талантливи и интересни мъже. А и двамата я подкрепяли да се впусне в актьорската игра и да се пробва като режисьор.

„Чувствам се привлечена от креативни мъже, затова бях омъжена за Шон Пен и Гай Ричи – двама талантливи режисьори. И двамата ме насърчаваха да опитам в тази насока, което и направих. Много ме подкрепяха", сподели Мардж.

Филмът на 53-годишната певица разказва за романса между британския крал Едуард VIII и американката Уолис Симпсън, заради която се отказва от престола. На кинофестивала той се състезава с други 21 филма за наградата "Златен лъв".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари