IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейда Пинкет-Смит свали халката

2 септември 2011 09 29

Актрисата била на пазар с приятелки, но без халка

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Разделят ли се наистина Уил Смит и съпругата му Джейда? В края на миналата седмица гръмна слух, че с бракът им е свършено. Актьорите автоматично отрекоха да има подобно нещо и казаха, че няма да обръщат внимание на подобни сензации за тяхна сметка.

Още по-невероятна клюка вкара пикантен привкус към тази любовна история. Според американски таблоиди бракът на Дженифър Лопес и Марк Антъни се разбил, защото певецът и изневерявал с Джейда.

Къде е истината? Семейство Смит до последно държат да са извън обсега на клюките и претендират, че бракът им е цял. Във вторник обаче актрисата е била на шопинг с приятелки и е направило впечатление, че тя не носи брачната си халка. Тази демонстрация някак не се вписва в думите й, че всичко между нея и Уил е наред!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

qwertyuiop ( преди 12 години )
Според мен във всяка клюка има по малко истина. Те си знаят какво става, от друга страна пък нас не би трябвало да ни засяга чак толкова личният им живот.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар