IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гага без грим...отново

7 септември 2011 08 46

Певицата държала да има изкуство във визията си, без значение с много или малко грим

Снимка: Harper’s Bazaar

Снимка: Harper’s Bazaar

Рядко виждаме Лейди Гага без грим, но и това се случва. Добре, че са списанията, за да свалят няколко пласта от нея. Певицата е изборът на американското Harper's Bazaar за месец октомври. Слава Богу, тя позира като жена, а не в мъжкото си „аз", към което напоследък залита и дори се появи на на тазгодишните музикални награди на MTV.

"Смятам, че изкуството е новата реалност. Дали нося много или малко грим, няма значение. Аз си оставам същият човек", споделя ексцентричната певица.

„Не вярваш ли, че корицата на списанието изглежда като изкуство? Това е и идеята. Всичко да бъде естествено, но то умишлено е направено да изглежда естествено", допълва тя за фотосесията си в Harper's Bazaar.

„Не разглеждам дрехите си като някакво състезание. Може да звучи тъпо, но сутрин се събуждам и като всеки нормален човек и си казвам: Какво искам да облека днес? Само че отивам малко по-далече в избора си от останалите", опитва да обясни изчанчения си вкус Лейди Гага.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари