IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нарушител се къпе в дома на Селин Дион

7 септември 2011 09 42

ДАниел Бедард не само взел душ, но и хапнал от кухнята на звездата

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

И певицата Селин Дион стана жертва на нарушител, нахлул в дома й. Този обаче, не искал да краде или да руши, а просто да си вземе баня. 36-годишният Даниел Бедард успял да се снабди с ключ от дома на звездата в Квебек. Той го измъкнал от отключената кола на съпруга й Рене и съвсем спокойно се разходил из дома й.

Неканеният гост дори си поровил из кухненските шкафове да замези нещо на крак. На излизане обаче бил изненадан от полицаите, които веднага го арестували.

„Той забелязал, че една от колите на Рене е отворена и се снабдил с ключ от гаража им, откъдето пък намерил начин да проникне в къщата. После си взел баня и нещо за ядене. Заподозреният тъкмо излизаше по стълбите, когато ни видя и съвсем спокойно попита: Здравейте, момчета, какво правите тук?", разказал единият от полицаите пред местната преса.

Слава Богу децата на Селин и Рене не са били в къщата, тъй като обикновено са във Флорида. С влизането си в дома на певицата нарушителят е задействал алармата, което е докарало органите на реда пред дома й. Той ще бъде съден за нахлуване в частна собственост, а делото му е насрочено за 21 ноември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари