IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гай Ричи си има второ момченце

7 септември 2011 14 07

Приятелката му Джаки роди този понеделник

Снимка: Getty Images/Guliver

Снимка: Getty Images/Guliver

Бившият съпруг на Мадона Гай Ричи е щастлив татко на още едно момченце. Този понеделник (05.09) приятелката му Джаки Ейнсли го дари със син.

От брака си с поп кралицата режисьорът има също момче – Роко. Настоящата му половинка е избрала да роди в Лондон и двойката е изключително щастлива от събитието.

„Гай не може да бъде по-горд. С Джаки от месеци се подготвят за появата на малкия и едва дочакаха мига да се приберат тримата вкъщи", съобщил източник пред „Sun".

Името на бебето не е известно още. Пресните родители са заедно от около година, а майката се премести преди няколко месеца от Есекс в Лондон при половинката си.

Докато гордият татко се радва на събитието, бившата му съпруга Мадона, с която се разведе през 2008г., жъне овации на фестивала във Венеция. Певицата дори публично обяви, че дължи напъните си да режисира на него и другия си екссъпруг Шон Пен, които не спирали да я насърчават и да вярват в таланта й.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари