IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Амбър Роуз се омъжи тайно

13 септември 2011 13 02

Моделът нарече половинката си "съпруг" в Туитър

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

На фона на разводите в Холивуд се разнесе слух и за една тайна сватба. Моделът с бръсната глава Амбър Роуз май се е венчала за половинката си Уиз Калифа. Когато преди няколко месеца тя се раздели с Кание Уест и набързо се озова в прегръдките на колегата му, всички решиха, че това е демонстративен акт на отмъщение и желание да забрави първия.

Нещата между тя обаче са повече от истински. Наблюдателен минувач е забелязал двойката да излиза от църква. „Тя носеше бяла рокля, а той беше в смокинг. Изглеждаше доста официално", разказал той пред американска медия.

През юни се заговори, че Роуз е бременна, но дамата не потвърди слуха. На 8 септември Уиз навърши 24-години, а половинката му не пропусна да го поздрави в Туитър с думите: „Имам един специален подарък за съпруга си. Надявам се да му хареса", което поне потвърждава подозрението, че вече са семейство пред Бога.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари