IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обвиняват Галя, че не си плаща

14 септември 2011 10 18

Тя коментира че просто плащала на етапи

Снимка: АБА

Снимка: АБА

Хора от екипа на Галя  (екс Каризма), с които работила по направата на видеоклипа към песента си „The race" я заклеймиха, че ги завлякла с хонорарите им.

Момчетата от екипа споделиха, че след края на проекта, певицата буквално се покрила, сменила си телефона и изчезнала вдън земя.

„Не е плащала нито на мен, нито на оператора, нито на монтажистите, нито на момчетата, отговорни за ефектите. - Разказа един от наетите на работа професионалисти. - На мен лично ми дължи 1000 лв, като другите са завлечени с още по-крупни суми."

Потърсихме Галя за коментар и тя обясни: "В трудната икономическа обстановка в момента у нас, просто не е възможно да се дават големи суми наведнъж. Екипът е голям и ние плащаме на всеки поетапно. Те просто са нетърпеливи."

Галя обеща, че ще се разплати със всеки от екипа, но твърдо отказа да даде каквито и да е срокове за изпълнение, като допълни, че един творчески проект изисква време за реализация и да се коментират срокове "е повече от смешно".

Автор - снимка

КоментариКоментари