IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Черил Кол става дизайнер на обувки

15 септември 2011 11 23

През декември Кол ще покаже творенията си

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Певицата Черил Кол, която доскоро журира в риалити музикален формат, ще прави обувки. Дамата се е свързала с модния сайт Stylist Pick, с който ще работи по колекцията си. Линията й трябва да излезе по магазините през декември тази година.

„Развълнувани сме, че ще работим с Черил. Тя e истинска модна икона със собствен стил и топло излъчване. Смятаме, че общият ни проект ще направи силно впечатление и ще повлияе модния свят", споделил изпълнителният директор на марката Джулиет Уоркентин.

Уговорката между певицата и сайта е част от цялостната работа помежду им, която включва и персонални стилистични съвети от Черил към потребителите на медията.

Дизайнът на обувки е предизвикателство, към което се насочват и други селебритита. Кармен Електра и Кристин Кавалари вече сключиха подобни сделки с фирмата „Shoe Dazzle" по-рано тази година, като продажбите от техните продукти бяха с благотворителна цел.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари