IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Луд, гол фен изял сладоледа на Никълъс Кейдж

15 септември 2011 13 19

Фенът бил над леглото му и го гледал как спи с лъжица в уста

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Поредната история за натрапник нахлул в дома на звезда излезе от устата на актьора Никълъс Кейдж. Очевидно е доста лесно да се влиза в къщите на известните и то дори в тяхно присъствие. Преди броени дни Памела Андерсън сподели, че почитателка живяла в дома й без да забележи и дори й изяла хляба. На Кейдж пък му изяли сладоледа.

Актьорът разказал на пресконференцията във връзка с последния си филм „ Trespass" какво е преживял. „Беше истински кошмар, нахлуха и в моя дом. Тогава живеех в „Ориндж каунти" в Лос Анджелис със съпругата си и двегодишното си дете. Събудих се и видях в спалнята си непознат мъж, който беше чисто гол, наметнал моето кожено яке и ядеше сладоледа ми с лъжица. Звучи смешно, но и ужасяващо.", казал Никълъс.

„Мъжът побягна към банята и аз се развиках: Спри, къде отиваш? После дойдоха и други хора и му препречиха пътя. Не се обадих в полицията, за да подам жалба, защото си личеше, че човекът не е с всичкия си",  довършил историята си актьорът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари