IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Райън Гослинг имал две страхотни гаджета

16 септември 2011 10 55

Нямало по-добри от Сандра и Рейчъл и затова актьорът си седял сам

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Актьорът Райън Гослинг признал, че в момента е сам, защото не може да си намери по-готина приятелка от двете дами, които са на върха на неговата любовна „ранглиста".

Става въпрос за звездите Сандра Бълок и Рейчъл МакАдамс. С актрисата от „Скорост" Гослинг излизаше около година до 2003г. А романсът му с Рейчъл приключи през 2007г. В момента актьорът се бил фокусирал върху кариерата си и не виждал защо трябва да губи времето си във връзки с жени, които не могат да задминат досегашните му завоевания.

„Има женски интерес към мен, но съм обвързан с киното. Раздавам се там, все едно съм женен. Бил съм с две от най-прекрасните дами на този свят. И още не съм срещнал някоя, която да си струва повече от тях", разкрил актьорът.

Според Гослинг тези връзки не са издържали, защото всички са в Холивуд. „Шоубизнесът е кофти нещо. Когато и двамата сте в него, става прекалено много шоубизнес. Отнема цялата светлина и нищо не може да порасне". Наскоро плъзна слух, че той излиза с колежката си Ева Мендес, но нито Райън, нито тя са потвърдили новината.

Актьорът също така допълнил, че много искал да има деца и когато моментът настъпи, бил готов да се откаже от кариерата си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари