IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит ценял брака си с Анистън

17 септември 2011 06 50

Актьорът се отметна от думите си, че бракът му с Анистън бил скучен и мизерен

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Наскоро в интервю актьорът Брад Пит разказа как бракът му с Дженифър Анистън, който приключи през 2005г., бил някакво празно време, в което той не се бил осъзнал съвсем и не бил щастлив.

По-късно звездата се отметна от казаното. Пит споделил, че думите му са преиначени и нямал това предвид. "Обидно ми е, че думите ми са интерпретирани по този начин. Джен е страхотна жена и аз все още поддържам приятелски отношения с нея. Това е една истинска връзка, която дълбоко ценя", заявил Брад.

"Това, което исках да кажа не е, че Дженифър е била скучна, а че аз съм бил отегчен, за което вината и отговорността са мои", продължил да се изповядва Пит.

В предишното си изказване актьорът от "Боен клуб" бе наблегнал, че не можел да се понася по време на семейния си живот с Анистън и в определени моменти си седял на канапето и се напушвал с трева без да знае защо живее по такъв начин. Той търсел интересни роли в киното, защото собственият му живот бил досаден и безсмислен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

strugatsky ( преди 12 години )
И сега , последно , Ангелина какво ти нареди всъщност да кажеш ?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар