IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лили Колинс: Джулия е брилянтна като злата кралица

17 септември 2011 13 20

Който го може, си го може...с усмивка

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Когато си свикнал да гледаш някого в положителна роля, се чудиш как ли би играл лошия. Особено ако е красива и чаровна дама, чиято усмивка е емблематична за света на киното. Джулия Робъртс обаче доказа, че го може!

Актрисата, която сме свикнали да гледаме в комични роли, разкри потенциала си и като злата кралица в екранизацията на приказката на Братя Грим "Снежанка".

В главната роля на момичето, озовало се в гората, влиза влиза дъщерята на Фил Колинс Лили, а откачената и вманиачена нейна доведена майка е поверена на мис Робъртс.

"Всички обичат усмивката на Джулия и смеха й. Но в тази откачена и зла роля ще се замислите дали я обичате или мразите", споделила 22-годишната Лили. "Тя е брилянтна, има толкова класа, тя е всичко, което съм си представяла, че може да бъде", допълнила Колинс.

Дъщерята на певеца започва работа по филма едновременно с колежката си Кристен Стюарт, която също се снима в лента за Снежанка с името "Снежанка и ловецът". Въпрос на време е да разберем кой от филмите с почти еднаква тематика ще спечели зрителското внимание и одобрение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари