IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сури Круз на процедури за 1000 евро месечно

22 септември 2011 06 00

Малката принцеса ходи на СПА и се маже с гримовете на майка си

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Едно от най-разглезените деца в Холивуд определено е малката Сури. Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс празни джобовете на родителите си не само за скъпи дрешки и аксесоари, но и за разкрасителни процедури.

Малката Сури е забелязвана от време на време да посещава салон за мини-СПА в Бевърли Хилс, където е обгрижвана не само от професионалисти, а и от собствената си майка. Косата на малката принцеса се къпела със специален шампоан, а после Кейти й правела прическа, за да се чувства като истинска звезда. Удоволствието според запознати струвало по 1000 евро на месец.

32-годишната актриса позволявала на Сури дори да си слага грим. Щерка й отдавна залитала по декоративната козметика на Холмс и често се мацала с нея. Кейти нямала против, ако нещата оставали в рамките на играта.

Преди месеци стана ясно, че малката е голям фен на скъпите, дизайнерски обувки. Особено много й допадала колекцията на Марк Джейкъбс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари