IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мерил Стрийп стана копие на Маргарет Тачър (видео)

26 септември 2011 09 42

Прическата, перлите, поведението...Няма да усетите разликата!

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Желязната лейди в политиката Маргарет Тачър най-сетне се сдоби със своя екранизация. Нейната роля е поверена на ветеранката Мерил Стрийп (62). Актрисата от „Дяволът носи Прада" се превръща в копие на известния политик! Приликата между двете е удивителна, разбира се не без помощта на професионалните гримьори.

Лентата „Желязната лейди" разказва за живота на Тачър и ще излезе на екран преза януари следващата година. Верният спътник на Маргарет в работата – шефът на кабинета й Джефри Хоу, е изигран от актьора Антъни Хед, а съпругът на желязната дама Денис Тачър е пресъздаден като образ от Джим Броудбент.

На екслузивното предпремиерно излъчване на лентата критиците са останали поразени от актьорската игра на Стрийп и определили филма като брилянтен. Близките на Маргарет обаче се ужасили, че в последните си години в лентата тя е представена прекалено слаба и неугледна и приели това като обида към нейната личност.

Снимка: outnow.ch

За ролята си Мерил се подготвяла доста усърдно и дори се срещнала с дъщерята на Тачър – Каръл (57).

„За мен бе истинско приключение и предизвикателство да пресъздам тази велика жена, извървяла исторически път към върховете на политиката. Опитах да изиграя ролята с много страст, старание и внимание към личността на истинската лейди Тачър", споделила развълнувано Мерил Стрийп пред „ Daily Mail".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Sunnny ( преди 12 години )
vipera ( преди 12 години )
И на 62 Мерил Стийп е страхотна!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Beautiful_ ( преди 12 години )
Лентата Желязняата лейди" :DИначе Мерил Стрийп е чудесна актриса! Сигурна съм, че ще се справи перфектно! Само не разбирам защо свързвате името и само с Дяволът носи Прада.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар