IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес ще води европейските музикални награди

27 септември 2011 07 18

Гомес води, а гаджето й се бори за три награди

Снимка: Image.net

Снимка: Image.net

Любимата на Джъстин Бийбър Селена Гомес ще бъде водеща на Европейските музикални награди на MTV, които ще се състоят на 6 ноември в Белфаст. Макар и само на 19 години, тя има завидна кариера зад гърба си и организаторите са й поверили тежката отговорност. В задълженията й се включва да коментира онлайн в сайта на музикалната телевизия и Туитър какво се случва зад кулисите.

Брюнетката е носителка на доста музикални награди, освен това направи и кариера в киното, а през 2009г. се превърна в най-младият посланик на UNICEF.

„Много се радвам, че точно аз ще водя музикалните награди. Това е като сбъдната мечта за мен. Голяма чест е да имаш възможността да представяш едни от най-големите световни музикални звезди", споделила с възторг певицата.

Тазгодишното събитие се очертава да бъде интересно, макар и без големи изненади. Абонираната за награди Лейди Гага има шест номинации, а Бруно Марс и Кейти Пери са с по четири. Гаджето на Гомес Джъстин Бийбър ще се бори за награда в три категории.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари