IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новата на Клуни лъсна по дупе в книга

27 септември 2011 08 51

Екскечистката Стейси Кийблър позирала гола за канадски фотограф

Снимка: Raphael Mazzucco

Снимка: Raphael Mazzucco

Най-известният светски ерген Джордж Клуни усилено пази личния си живот извън прожекторите. Актьорът мрази да коментира какво се случва в личен план, но пък неговите приятелки се оказват по-сладкодумни.

Последното му завоевание Стейси Кийблър не само не пести приказки относно отношенията си с Клуни, но и не се свени да покаже тялото си пред света. Откакто са заедно, медиите отвъд Океана се ровят с всички сили да намерят нещо пикантно и скандално около тях.

И този момент настъпи...Оказа се, че бившата кечистка е свалила дрехите си, за да позира позлатена за книгата на канадския фотограф Рафаел Мазуко (Raphael Mazzucco). Творбата носи заглавието „Culo", което на испански означава нещо като „дупе". Самата тематика на изданието е с акцент върху задните части на дамите. Тя ще бъде достъпна за масовата публика от ноември. Дали Клуни ще се снабди с една такава?

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари