IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бие ли се Златка Райкова с екссъпругите по заведенията?

29 септември 2011 10 00

Това ще ви разкаже тя самата на горещия стол в предаването на Венета Райкова

Снимка: "Горещо", Нова ТВ

Снимка: "Горещо", Нова ТВ

Интересува ли ви какво се случва със Златка Райкова? Дори отговорът да е „НЕ", Венета смята, че блондинката има какво още да сподели. Тази събота оборотната пазарджиклийка ще бъде специален гост в студиото на телевизионния таблоид "Горещо".

Тя ще разбулва мистерията около раздялата си с Павел, имало ли е бой между нея и бившата му съпруга в заведение на морето и истина ли е обвинението на другата Златка, че отново има нещо с Багата.

"Мога с чиста съвест да кажа, че не съм отнела ничий мъж." – казва Златка и обяснява защо се е разделила с Павел. – "Причината е една – за тези две години бившата му жена ми причини страшно много неща." Среднощни телефонни обаждания и тормоз, постоянни проблеми с колите – спукани гуми и счупени прозорци, клетви и проклятия са само част от нещата, за които Златка разказва. "Няма да се боря за никой! Не съм изпаднала до там, че да си скубя косата с някоя заради мъж!" – признава Златка и споделя подробности за кратката си схватка с бившата съпруга на Павел в морско заведение, допринесла до голяма степен за решението й да се раздели с него.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари