IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана се огледа в британски боксьор (снимка)

29 септември 2011 11 17

Младежът и показал и голи фотоси от работата си като модел

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Звездата Риана си паднала по британски боксьор, който участва в последното й видео „We Found Love". 23-годишната певица имаше връзки в миналото с колегата си Крис Браун и баскетболиста Мат Кемп. Сега, когато сърцето й е свободно, тя отново си е паднала по младеж с атлетично тяло. Името му е Дъдли О'Шойнеси (Dudley O'Shaughnessy) и той е работил дълго време и като модел.

„Риана показа на всички, че си пада по Дъдли. Те се разбираха още от първия си контакт. Момчето й показа снимки от моделските си години и боксовата си кариера. Риана използваше всяка възможност да е близо до него по време на снимките. Тя по принцип обича да опознава хората, но това беше нещо различно", споделил вътрешен човек.

Дъдли също не останал безразличен към намеците на звездата. Той й хвърлял сластни погледи и непрекъснато зяпал в деколтето й, разкрил допълнително информаторът.

Вижте кой е щастливият голичък боксьор точно тук.


Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари