IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Почетоха Анджелина за работата й на посланик на добра воля

4 октомври 2011 09 30

Актрисата от десет години обикаля страни и се грижи за бежанците там

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Пленителната Анджелина Джоли все още усилено се труди за мира и бежанците по света. От близо десет години тя е посланик на добра воля към ООН и е обиколила над 30 страни, сред които Пакистан, Кения и Косово.

Актрисата получи вчера признание на специална церемония от организацията в Женева. В своята реч Анджелина каза: „За мен е огромна чест да работя за бежанците по света. И съм щастлива, че мога да го правя през последните десет години. Научих се да бъда по-добър човек и по-добра майка. За мен работата е вдъхновение, в което ежедневно виждам силата на човешкия дух", споделила Джоли, която гледа с Брад Пит шест деца, три от които – осиновени.

Актрисата допълнила, че избира много внимателно проектите, с които да се свързва името й: „Избирам и внимавам името ми да не се забърква във всякакви благотворителни инициативи. Дълбоко се вълнувам от съдбата на бежанците. Това е темата, върху която ще съсредоточа вниманието и силите си."

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари