IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

T.I. пуска парче и книга след затвора

4 октомври 2011 12 59

Разпърът изкара солов сингъл този път

Снимка: Орфей мюзик

Снимка: Орфей мюзик

Царят на Юга е отново тук! T.I. пусна новото си парче – "I'm Flexin", което е продуцирано от рапъра от Мисисипи – Big K.R.I.T. В новия сингъл T.I. остава верен на стила си, рапирайки с остри рими, този път на фона на мелодия от пиано и електрическа китара. "I'm Flexin" има всичко, което е нужно на едно рап парче, за да завладее слушателя с уличното си звучене и да нахлуе в радио ефира със замах.

Песента е първият солов сингъл на T.I. след "That's All She Wrote" (feat. Eminem) от миналогодишния албум "No Mercy", но не е единствената нова музика от рапъра тази година. T.I. участва в песента "F.A.M.E." на Young Jeezy, както и в парчето "Magic (Remix)" на Future.

Активността на T.I. не спира до тук. По-рано през септември той обяви сътрудничеството си с издателската къща Harper Collins по повод новата му книга, озаглавена "Power & Beauty". Книгата е написана от T.I. и David Ritz и ще бъде пусната в продажба през октомври.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари