IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аманда Сейфрийд на терапия заради панически пристъпи

6 октомври 2011 06 20

Дамата страдала от известността си

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Славата и успехът не винаги носят само позитиви. Холивудската актриса Аманда Сейфрийд е усетила и негативните аспекти от това да бъде звезда. Хубавицата признала, че започнала да ходи на терапия, за да се справи с паническите пристъпи и уплахата. Те се появили като резултат от факта, че хората я разпознавали и известността й я преследвала навсякъде.

„Терапията е нещо страхотно. Моят терапевт ми каза, че се променям към по-добро. Виждам как нещата се променят. Понякога все още чувствам уплаха и съм нервна и това се дължи на факта, че прекалено много обмислям и анализирам случващото се. Започнах да да помагам на родителите си в грижите за кучето. Нарисувах на терапевта си как отварям прозореца и падам през него", разказала актрисата.

В любовта Аманда гледала да го кара по-спокойно. В момента тя излиза с колегата си Райън Филип и не бързала да се обвързва много сериозно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари