IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристин Дейвис си осинови момиче

9 октомври 2011 06 14

На 45 години актрисата вече е майка

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Актрисата от сериала "Сексът и градът" Кристин Дейвис стана майка на малко момиченце. Дамата е осиновила детенцето преди няколко месеца и се чувствала благословена да бъде майка.

"Това е нещо, което исках от много отдавна. Това , че мечтата ми се сбъдна, е по-хубаво, отколкото си го представях", споделила радостната Дейвис пред сп. "People".

45-годишнат актриса отдавна копнее за дете, но така и не успя да се сдобие със собствено. Тя многократно е заявявала, че е готова да осинови. "С удоволствие бих си осиновила. Продължавам да търся мъж, с който да си направим едно хубаво бебе. Не съм се предала. Приятелите ми имат деца и аз ги обожавам. Имам племенник и племенница също", бе казала звездата.

През миналата година Кристин бе споделила, че вече се е примирила с мисълта, че няма да се омъжи: "Не знам дали някога ще се омъжа. Никога не казвам никога, но вероятно в тои случай е така. На 44 години съм и смятам, че човек може да има всичко, което желае, независимо то възрастта си".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари