IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джоли отиде в Либия да инспектира промяната в страната

12 октомври 2011 08 50

Искала да говори лично с хората и да се увери, че всичко е наред

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Актрисата Анджелина Джоли много държала на работата си като посланик на добра воля към ООН. Тя изпълнявала стриктно задълженията си, като последното включвало да замине за Либия и да се увери дали всичко е наред след падането на режима на Кадафи.

Джоли заминала вчера, като се очаква престоят й да не продължи повече от два дни. Тя искала лично да се увери какво се случва с помощите и субсидиите за бежанците и пострадалите след военните действия в страната.

„Дойдох в Либия по редица причини. Да видя промяната в страната. Либия срещна големи предизвикателства, сред които преместването на много хора, бежанци, промени в закона в сигурността, образованието, здравето и хуманитарните нужди. Всички тези частици трябва да бъдат координирани по справедлив начин. Ще се срещна с официални служители от всички страни, но преди това искам да чуя мнението на местните хора. Дошла съм, за да им покажа солидарност", споделила красавицата пред Асошейтед прес.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари