IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари се весели с красавица в басейн

12 октомври 2011 12 42

Той кавалерски подсушил мократа дама на първата им среща

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

За разлика от по-големия си брат принц Уилям, Хари очевидно не държи на моногамията. Докато наследникът на Чарлз си взе прекрасна съпруга в лицето на Кейт Мидълтън и се старае да създаде истинско семейство за пример, палавият Хари не се спира.

Миналата седмица той е имал среща с бившата си изгора Челси Дейви, като бе заявил, че копнеел да се върне при нея и тя все още била негова тръпка. Хари преспал в дома на хубавицата в Калифорния (Америка) и дори се заговори, че най-вероятно ще се съберат за пореден път. Да, ама не!

Плейбоят си е намерил ново забавление за една нощ. Принцът бил с приятели в Калифорния и гледал английски мач в лобито на хотела, когато 23-годишната Линдзи Суогерти (Lindsay Swagerty ) била хвърлена от непознат младеж в басейна. „Някой даде идеята всички да скочим в басейна и ме сграбчи и хвърли със себе си във водата. Бях облечена и с токчетата, но не ми пукаше и се забавлявах", споделила дамата.

„Принц Хари беше първият, който ме забеляза, когато излязох от водата. Бях мокра и той ми подаде кърпа и ме обгърна с нея. Беше много мило и нежно", продължила разказа си Линдзи.

Момичето и приятелката й се върнали на следващата вечер в хотела при новите си познати и се забавлявали до зори с много алкохол и закачки. Накрая хубавицата обявила Хари за „най-чаровния мъж", който е срещала.

Как ще се отрази това на любовните му намерения към Челси? Една от причините блондинката да го остави бе, че не одобряваше купонджийския му начин на живот...който очевидно няма да се промени.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари