IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шварценегер си замина очарован от България

16 октомври 2011 11 39

Арни бил възхитен от професионализма на българите

Снимка: Ню Бояна Филм

Снимка: Ню Бояна Филм

През изминалата седмица екипът на „Непобедимите 2" снима на летище Пловдив. След приключване на снимачната си програма холивудската легенда Арнолд Шварценегер си замина от страната,  произнасяйки вълнуваща реч. Бившият губернатор на Калифорния благодари на целия екип с думите, че без тяхната всеотдайност и професионализъм, звездите не биха могли да си вършат блестящо работата.

Шварценегер високо оцени българския екип като един от най-професионалните и талантливи, с които е работил през дългата си кариера. Той подчерта, че се е чувствал невероятно добре в България и на снимачната площадка в „Ню Бояна Филм".

Шварценегер е една от общо дванадесетте Холивудски звезди в суперпродукцията „Непобедимите 2". Освен него, във филма участват и Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Брус Уилис, Джет Ли, Ренди Кутюр и легендите на бойните изкуства Чък Норис и Жан Клод ван Дам. Към екипа на „Непобедимите" се присъедини и китайската актриса Ю Нан.
Режисьорът на филма Саймън Уест сподели в интервю пред медиите, че е очарован от страната ни и високото качество на работа в „Ню Бояна Филм". Сценарист на втората част е Ричард Уенк, а продукцията ще бъде осъществена от „Ню Бояна Филм".

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари