IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Еминем творял най-добре в тоалетната

18 октомври 2011 14 58

Най-добрите песни на музиканта се родили точно там

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Рапърът Еминем споделил, че най-вдъхновяващо му действала тоалетната. Именно там певецът създавал най-големите си хитове.

На въпрос колко често твори на това интимно място, той отвърнал: „Понякога. Вярвам, че най-добрите идеи ни хрумват точно в кенефа. Какво му остава на човек да прави там, освен да мисли?"

Многократният носител на наградата „Грами" бе решил през 2004г. да замрази за известно време кариерата си, защото не можеше да се справи със своята зависимост към някои вещества.

„След успеха на „ Encore" (неговият пети солов албум) песните ми станаха много бозави. "Rain Man", „Big Weenie", „Ass Like That", всичко се случваше много бавно. Всеки ден носех чантата си, пълна с хапчета и отивах в студиото и просто се мотаех", споделил певецът пред сп. „ Rolling Stone".

Няколко години по-късно той осъзнал, че музата му го е напуснала. „Седях си в колата и слушах някои от по-старите ми песни и се питах: Защо не ми идват идеи, както по-рано? Това беше моментът, в който реших, че трябва да се откажа от тоя боклук и да правя песни, които са пълни с емоция и агресия", разказал Еминем.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

EMINEM FOREVA ( преди 10 години )
Слушай , като не ти е интересно не чети . ИЗНАСЯЙ СЕ !!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
_NICK ( преди 12 години )
"Еминем творял най-добре в тоалетната", моля ти се - стой си там и не ни занимавай с глупостите си !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар