IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И Вин Дизел ще идва у нас като непобедим!

19 октомври 2011 09 06

Продукцията "Непобедимите 2" продължава да води звезди в България

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Снимките на „Непобедимите 2" текат усилено, а една след друга в страната ни пристигат световно-известни филмови звезди. След Силвестър Сталоун,Чък Норис, Арнолд Шварценегер, Брус Уилис и Джейсън Стейтъм у нас се очаква да дойде още един мускулест хубавец. Става въпрос за бързият и яростен Вин Дизел,който ще се присъедини към отбора на непобедимите, пише сайтът Starzlife.

Слухове за появата на актьора от „Трите Хикса" имаше още миналата година, но до момента те не бяха потвърдени. Очевидно медиите отвъд Океана имат повече информация по случая.

Ако продължава по същия начин, продукцията ще остане в историята като екшънът, събрал най-много звезди накуп. Потвърдили участието си са още Лиъм Хемсуърт, Жан-Клод ван Дам и Долф Лундгрен. Никълъс Кейдж също е сред актьорите, чието име се спряга в продукцията.

Снимка: Reuters

Някои от звездите, които вече са у нас коментират доста положително престоя си в България. "Привет на всички. Вече от седмица работим върху снимките на „Непобедимите 2". Нещата са перфектни. Появи се сняг, което може да ни изправи пред известни предизвикателства и промени в плановете ни. Стига да имам време, ще ви пиша още неща за България и снимките. Останете си със здраве от нас - Чък и Джена О'Кели", бе написла Норис в своя Туитър.

   


Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

_NICK ( преди 12 години )
Сега остава да помислите и за мъжката аудитория... след като всички ще ни идват на гости - няма да е лошо да поканите и Натали Портман, Дженифър Анистън, Мила Кунис, Анджелина Джоли и Джулия Робъртс... на тея мъжаги кой ще има прави компания ?!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
milam ( преди 12 години )
мъж на хоризонта!..ама от истинските ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар