IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брус Уилис бесен на Кътчър

19 октомври 2011 13 51

Щял да му чете конско

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Макар с брака на Деми Мур и Брус Уилис отдавна да се е приключило, те са запазили връзка и имат добри приятелски взаимоотношения. Актьорът, който в момента снима „Непобедимите 2" у нас, бил бесен на Аштън Кътчър, за когото екссъпругата му е омъжена.

Уилис прочел всички писания по медиите за изневерите и непристойното поведение на баджанака си и мислел да му прочете едно конско, защото излагал и лъжел Деми.

„Откакто Брус разбра какви ги върши Аштън, той планира да се конфронтира с него и да му каже някои неща. Той се разведе с Деми през 2000г, но все още продължава да се грижи за нея и децата. Той е на мнение, че всеки който наранява обичните му хора, трябва да се разправя и с него", съобщил приятел на Уилис.

Напоследък Аштън го раздава като истински плейбой и дори си позволи да изневери на половинката си с непознати жени в деня на годишнината им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

piling ( преди 12 години )
_NICK ( преди 12 години )
Ох, тоз пък няма ли да спре вече да се намесва в живота на Деми и Аштън. Тва си е техният живот. Щял да чете конско.... дядкааа - прибери се вече.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар