IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

1 милион за Линдзи, ако се снима в Playboy

25 октомври 2011 07 31

Актрисата не е потвърдила, но пък присъствала на фотосесия на списанието

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Проблемите на Линдзи Лоън със съда я правят апетитна хапка за списание Playboy. Според мълвата изданието е предложило един милион долара на скандалната актриса, за да се снима за негов брой, пише сайтът „TMZ". Говорителят на блондинката не е потвърдил, но не е и отрекъл наличието на подобна оферта.

Първоначално медията е предложила на Линдзи 750 000 долара, което не й се сторило достатъчно. След увеличаването на сумата, тя очевидно е склонила, защото миналия уикенд е присъствала на една фотосесия за списанието.

Не е ясно още в кой брой ще се появи на корицата, но се предполага, че няма да чака дълго, тъй като има нужда от пари. Наложи й се наскоро да заплати 100 000 долара гаранция, след като отиде на съд, заради неизпълнението на условната си присъда от общественополезен труд.

Покрай своите разправии със закона Линдзи трудно си урежда добре платени ангажименти. Освен това тези дни тя уволни и мениджърката си, която според нея не се грижила добре за финансите й.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари