IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Черил Кол май си намери ново гадже

26 октомври 2011 06 25

Ашли още не знаел, но щял да побеснее, като научи

Снимка:Reuters

Снимка:Reuters

Певицата Черил Кол може и да е успяла да се отърве от спомените и копнежите по бившия си Ашли Кол, който я резилеше публично с непрестанните си изневери. Тя ту го приемаше обратно, ту се разочароваше, но в крайна сметка не се поддаде отново на чара му.

По време на записите на настоящия си албум Кол е работила с колегата си Тайо Круз и те доста си паснали, пише сп. „Heat".

"Тайо е невероятен, мил и любвеобилен. Той ми гласува доверие и ме кара да повярвам в себе си. С него се чувствам прекрасно!", цитирал Кол източник пред медията.

„Тайо е разкрил на Черил как се чувства. Той е готов да предприеме следващата крачка. Черил също. Между тях има силно сексуално напрежение", допълнил източникът.

Какво мисли бившият съпруг на Кол?

Ашли още не знае какво се случва. Но когато разбере, ще побеснее. Той ще го сметне като предателство от нейна страна, защото никой друг не може да бъде с бившата му жена", казал близък до звездата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари