IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новото видео на Риана било позор!

27 октомври 2011 05 45

Организация в защита на пострадали жени била възмутена от видеото на певицата

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Всеки творчески продукт намира своите критици. Новото видео на Риана „We Fond Love" също се сблъска с неодобрението и възмущението на една конкретна общност. В него 23-годишната звезда и новата й половинка Дъдли се натискат открито, дрогират се, шляят се, пият, спорят и интимничат провокативно, което в предизвикало негативната реакция на една организация в помощ на жени, пострадали при насилие.

Снимка: "WeFound Love" видео

Възмущение провокирала най-вече сцената, в която героят от видеото пише на дупето на Риана „моя". „Новото видео на Риана е позор! То представя жената като притежание на мъжа, върху което може да се упражнява дори насилие", споделила Ейлийн Кели от център за изнасилени жени.

Режисьорката на парчето Мелина Мацукас обяснила идеята по съвсем различен начин: „Обичаме да правим провокативни неща. Но според мен тук най-малко става въпрос за домашно насилие".

Самата Риана стана жертва на побой през 2009г., когато ексгаджето й Крис Браун я бе посинил в изблик на гняв.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

viki123 ( преди 12 години )
Сългасна съм с теб. Тя може много повече!А и напоследък клиповете и си наподобяват...взе доста да пее за алкохол, секс и т.н. От всички тях най-се кефя на Бионсе. Тя е номер едно!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Katinka ( преди 12 години )
Насилие чак не вижда в клипа, но той определено не ми харесва! Песента е много хубава и можеше да се направи нещо доста по-добро от този, бих казала "гнусен", клип!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар