IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джуд Лоу: Робърт Дауни Джуниър ми липсва

27 октомври 2011 07 51

Двамата актьори имали силна химия на екран

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Истинското партньорство в Холивуд не е мит! Ето, че двама актьори толкова са си паснали на екран, че когато не са заедно страдат един за друг. Джуд Лоу се е привързал силно към колегата си Робърт Дауни Джуниър и искал да работи с него възможно най-често. Двамата актьори за последно си партнираха в продукцията на Гай Ричи „Шерлок Холмс".

След края на снимките Лоу признал, че се е наслаждавал на компанията на колегата си и той много му липсвал. „Аз съм негов почитател.

Когато човек прекарва голяма част от работния си ден с колега, който го инспирира и предизвиква и всичко това се случва по един много лесен начин, няма как да не страда за него след края на съвместната им работа", споделил Джъд пред „ Total Film".

Самият Гай Ричи също е усетил химията между двамата актьори и тяхната тотална съвместимост на екран. Ето защо той бил убеден, че детективската лента ще пожъне небивал успех.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Sunnny ( преди 12 години )
А на мен пък ми липсва Джъд Лоу. Всяка вечер ми липсва....:)))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар