IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бионсе по-слаба отвсякога в новото си видео (видео)

28 октомври 2011 07 24

Бременна ли е или не?

Снимка: "Party" video

Снимка: "Party" video

Бионсе изкара видео на новото си парче „Party", което е съвместно с Джей Кол (J.Cole). В него дивата купонясва с доста секси екипчета и почти през цялото време е с цял бански.

Бионсе пее за забавление и подканя за купон всички, в компанията на ексколежката си Кели Роуланд и сестра си Соланж, които могат да се видят във видеото.

Дали с помощта на фотошопа или не – тя изглежда в страхотна форма и е по-слаба от всякога, имайки предвид, че все пак е бременна. Преди по-малко от месец тя участва в австралийски шоу, където коремът й се набръчка и смъкна видимо и изглеждаше сякаш в него не расте бебе. Певицата категорично отрече тръгналите спекулации, че лъже за бременността си.

Вижте клипа и преценете сами – прилича ли ви на бременна или не!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

bonnie ( преди 12 години )
Кадри от този клип бяха разпространени още преди месеци, което означава, че все още не е имала корем. Това с фалшивата бременност е нелепо и би било в стила на някоя превзета звезда, която е обсебена от идеята да не развали стройната си фигура, каквато Бионсе не е. А на въпросното интервю личи, че това, което се сбръчква е роклята, не корема. Явно жълтите медии са много разочаровани от факта, че Бионсе пази личния си живот далеч от светлините и започват да разждат смешни измислици.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
djudjanka ( преди 12 години )
А може видеото да е заснето доста преди да забременее :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар