IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джордж бил като баща за Елизабета

31 октомври 2011 15 15

Каналис едва сега си дала сметка за развоя на връзката им

Снимка: Fropki.com

Снимка: Fropki.com

Елизабета Каналис се раздели с актьора Джордж Клуни през юни тази година след двегодишна връзка. Дамата едва сега се чувствала спокойна да говори за случилото се и да анализира техните отношения.

Пред журналиста Бруно Веспа италианката разкрила, че с Клуни е имала нещо като връзка тип „баща-дъщеря".

„Той беше много специален за мен, важен, колкото един баща би могъл да бъде. Между нас имаше нещо като „баща-дъщеря" връзка. Успях да го осъзная едва сега", споделила 33-годишната красавица за специално издание на журналиста.

„Беше точно като приказка, страхотна любов. Джордж е истински джентълмен, особено що се касае до личния му живот. Уважаваше ме много като партньор...Никога не сме говорили за брак или деца. Допускала съм, че би могло да се случи, но нито Джордж, нито аз сме се разбирали нещо по тази тема. Краят между нас не настъпи, заради липсата на брак, а заради личните потребности на всеки от нас", допълнила Каналис.

Преди време в интервю тя бе казала, че след финала на отношенията си с Клуни се чувствала като някаква изтривалка. Сега обаче Елизабета не усещала нищо подобно.

„Връзката ми с Джордж по никакъв начин не ми е навредила. Бях с мъж, който е доста известен и сега продължавам напред", казала на финал ексводещата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари